animatie

50 Zeeuwse Onderneemsters: wie komt er in de ZIGZAG-docufilm?

De promotiecampagne ZigZag Zoekt heeft al meer dan 50 Zeeuwse onderneemsters gevonden met vernieuwende ideeën en groeiplannen.

De komende maanden zal er van drie ondernemingen een docufilm worden gemaakt. Deze drie onderneemsters worden dan gevolgd in hun ondernemerschap en wat er allemaal bij komt kijken in zo’n groeifase.

Elke onderneemster heeft haar eigen verhaal; ze hebben allemaal veel passie voor wat ze doen, veel energie en doorzettingskracht: Sjaal met een verhaal, Zeeland lacht, Suffe tutten, Oestour, Zeeuwse zorgtuin, Kistje-nu, Digiconsulent, Miss creatief, seaticket.eu, bags by J, Wat zie jij er goed uit, enz. enz. Geweldig die ambities. Vraag van ZIGZAG blijft: wat levert het de BV Zeeland op, komt er werkgelegenheid uit voort, zet het Zeeland op de kaart. We gaan ze volgen, die drie onderneemsters die goed zijn voor de BV Zeeland. Wie deze onderneemsters zijn, houden we nog even geheim. Maar dat ze er zijn, die vrouwelijke ondernemers met innovatiekracht, dat is iets waar we met zijn allen trots op mogen zijn.

Elly Hilgers