animatie

De eerste juice bar van Zeeland!

Slow Juice: vers geperst sap van groenten, fruit, noten, zaden, kruiden, wortelen en superfoods. Bijzondere combinaties in een glas overheerlijk sap!

Dat maken wij, bij The Juice Bar in Goes. En door de bijzondere techniek van Slow Juicing blijven de vitaminen en mineralen optimaal behouden en zijn makkelijker door je lichaam op te nemen. Ook blijft de smaak beter behouden. En door toevoeging van superfoods en bijzondere zaden en kiemen creëren we een echte vitamineboost in een glas! Onze sapjes zijn geschikt voor iedereen: kinderen, jongeren, zwangere vrouwen, sporters en ouderen. Voor tijdens een detox-kuur, om af te vallen, om te herstellen. Of gewoon: omdat onze sapjes zo overheerlijk zijn!

Ons motto is: vers! Dus niet gepasteuriseerd of ingevroren. Niet over lange afstanden vervoerd maar verse producten uit de regio bij jou in je glas. Ons doel is de sapjes voor iedereen beschikbaar te stellen. In de toekomst openen we misschien wel een Juice Bar in jouw woonplaats! Onze creativiteit kent geen grenzen: van een mobiele juicebar op feesten en festivals tot levering aan huis of op kantoor.

Maar over onze sapjes kun je zoveel schrijven als je wilt… Je moet ze natuurlijk gewoon zien, ruiken en proeven!

Tot ziens bij The Juice Bar!

Greetje Francke
The Juice Bar / Boutique Dunya | Korte Kerkstraat 14 Goes |
0642905870 | 0113268597 | boutiquedunya.nl | info@boutiquedunya.nl