animatie

De electric citymobiel wordt vaste waarde aan de Zeeuws Vlaamse kust.

Zeeuwse Evenementen is een bedrijf waarbij milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Karin Boerman is de eigenaresse en is een echte Zeeuws Vlaamse. Ze kent het gebied op haar duimpje en wil dit graag met anderen delen.

Zeeuwse Evenementen biedt een regionaal overzicht van leuke uitjes en arrangementen. Dit voor toeristen, maar ook voor groepen die iets te vieren hebben, teambuilding of een familie die een gezellig uitje wil.

Zeeuwse Evenementen denkt dat de electric citymobiel straks ook niet meer weg te denken zal zijn aan de kuststrook tussen Cadzand en Breskens. Met de verkregen badstatus in Cadzand-Bad sluit de electric citymobiel, die fluisterstil en milieuvriendelijk is naadloos aan bij de uitstraling die de streek heeft. De rust, de zee, de polders en de weidse blik zorgen ervoor dat een toer in de electric citymobiel ontspannend en fun is. De electric citymobiel is een ontspannende manier van transport door het mooie landschap. Zeeuwse Evenementen helpt u dan ook graag bij het samenstellen van een gezellige route waar u culinair, actief of cultureel op pad kunt gaan. Er wordt dan ook samengewerkt met verschillende ondernemers uit de streek.

Voor info en boekingen neem contact op met Karin Boerman via info@zeeuwseevenementen.nl of via 06-23732494. Je kan ook gezellig langs komen in de shop aan Boulevard de Wielingen 80 te Cadzand-Bad. Zie voor de openingstijden: zeeuwseevenementen.nl/contact.