animatie

In the picture

Wat een week! Afgelopen week beleefde ik mijn televisiedebuut op Omroep Zeeland en stond er een interview in de 7DAYS, het weekblad voor scholieren. Als eigenaresse van twee redelijk nieuwe ondernemingen bleek ik voor het eerst in mijn leven binnen een hokje te passen.

Uit recent onderzoek door Mark Volleman (12e Man, Marketing & Communicatie) is namelijk gebleken dat in Zeeland uitzonderlijk veel startende ondernemers vrouw zijn. Vrouwen tussen de 25-40, die na een dienstverband van enkele jaren nu als zelfstandig ondernemer de arbeidsmarkt betreden.

Na een jaar of 14-15 werken voor diverse bazen, ben ik als 37-jarige vrouw een startende ondernemer van twee bedrijven. Toen het onderzoek van Mark Volleman naar buiten kwam en Omroep Zeeland zoekende was naar die startende vrouwelijke ondernemers, kwamen ze bij ZigZagZoekt uit, waardoor ik vorige week op Omroep Zeeland mocht vertellen over Pharos Studiekeuze Centrum en Bureau ‘t Hart. Wat een mazzel!

Afin, mocht je het Omroep Zeeland interview willen zien/lezen, dat kan hier. Het interview in 7DAYS staat hier.

Nu dat ik weer vertrouwd met beide benen op de grond sta, is het tijd om weer lekker aan te slag te gaan. Bovendien zijn die 15 minuten nu wel om … toch?

Wilma Boonstra