animatie

Kom je ook naar de discussie en inspiratiesessie op de Contacta?

De Kamer van Koophandel organiseert tijdens de Contacta inspiratie- en discussiesessies over diverse thema’s. Ook het thema vrouwelijk ondernemerschap komt aan bod. De studio KvK Vrouwelijk ondernemerschap met een rondetafelgesprek staat gepland op woensdag 4 november om 19.00 uur.

Vrouwelijke ondernemers spelen een steeds grotere rol in de ‘nieuwe economie’ waarin duurzaamheid, samenwerken en delen kernbegrippen zijn. Eigenschappen die bij veel onderneemsters van nature aanwezig zijn.
Hoog tijd dus om het vrouwelijke ondernemerschap breed voor het voetlicht te brengen. Hebt u als vrouw ondernemersambities of bent u al gestart? Versterk uw netwerk en vergroot uw kennis en ervaring op het gebied van ondernemerschap.

Aansluitend is er een netwerkborrel. Luister en discussieer mee met de gasten aan tafel:

  • Christina Elenbaas-Acda, Shinemark. Genomineerd voor Emergo 2015 en MKB TOP 100 met Shine, social media coffeebar.
  • Lara Ploeg, zelfstandig bedrijfsadviseur Arada Advies en werkzaam als consultant bij administratiekantoor Compurad.
  • Scarlett Kwekkeboom-Janse, eerder zakenvrouw van het jaar (2001) met installatiebedrijf Istimewa, nu directeur van Janse & Janse, bureau in organisatieontwikkeling. Ze sluit deze sessie af met een adviezen over ondernemerschap en leiderschap.
  • Jos Borsboom, innovatieadviseur KvK en tafelvoorzitter.

Met medewerking van: Stichting ZigZag, Elly Hilgers, zie zigzagzoekt.nl een campagne voor vrouwelijk ondernemerschap in Zeeland!
Aanmelden voor deze discussie en inspiratiesessie kan via: zie-emergo.nl.

Elly Hilgers