animatie

Maak kennis met ZigZag Zoekt coach Pernette van der Werff

Een van de coaches van het project ZIGZAG Zoekt, is Pernette van der Werff. Zij is ook onderneemster en met haar bedrijf Vialingua houdt zij zich o.a. bezig met innerlijk leiderschap. Zowel nationaal als internationaal begeleidt en coacht zij o.a. vrouwelijke ondernemers en bestuurders. Zo werkt ze onder meer voor grote multinationals, het MKB Nederland en het Zeeuws Vrouwen Platform waarvoor ze Zeeuws Coördinator is van het landelijke maatschappelijk participatie project “De Nieuwe Toekomst.”

“Coming Into Your Own” (CIYO) is een internationaal leiderschap programma, dat vrouwen begeleid en inzicht geeft in de relatie tussen hun innerlijke dynamiek en de uitdagingen van het dagelijks leven/werk.

Van 9 t/m 11 oktober wordt in De Tempel van Alledag in Amsterdam een CIYO retraite georganiseerd om vanuit verschillende perspectieven naar een vraagstuk te kijken. Pernette is een van de trainers. Dit programma wordt in principe in het Nederlands gehouden. facebook.com/events/1481716595479259/

Met haar kennis, ervaring en internationale contacten is Pernette ook voor Zeeuwse vrouwelijke ondernemers en bestuurders een mooie aanvulling op het coachteam van ZIGZAG Zoekt.

Pernette van der Werff
vialingua.nl
info@vialingua.nl