animatie

Nieuwe onderneemsters

Met nog meer mogelijkheden in ons eigen kantoor, gaat de zoektocht naar vernieuwende onderneemsters met groeiplannen zeker door. Na een eerste kennismaking, wordt daarna samen afgesproken welke hulp om te groeien nodig is. En natuurlijk een oplossing is er niet meteen, maar er wordt met je meegedacht en een eerste plan van aanpak besproken. Niks moet, je beslist zelf wat je ermee doet.

Marjon van Iwaarden is zangeres en zangcoach. En omdat de stem ook in een werkomgeving of voor de zakelijke communicatie een belangrijk aspect is, wil ze haar dienstverlening ook aanbieden aan de zakelijke markt. Er is met haar meegedacht over de inhoud van een workshop en met eventuele individuele trajecten de stem beter en met meer overtuiging over te komen. Ook is gekeken naar haar tariefstelling en prijzen. Er zijn contacten gelegd om aansluiting te vinden bij zakelijke evenementen en businessclubs. http://marjonvaniwaarden.com/workshop-je-stem-als-instrument/

Natascha Hurks is eigenaresse van het bedrijf Elkedagfeest. Zij ontwikkelt en organiseert de mooiste en leukste kinderfeestjes die je maar kunt bedenken. Er is een groot assortiment aan thema’s en bijbehorende spullen in kisten en andere accessoires. Een nieuwe doelgroep is voor Natascha de zakelijke markt. Er is met haar meegedacht hoe bedrijven haar kunnen inhuren voor bijvoorbeeld personeelsfeestjes, openingen of andere gelegenheden waarbij ook de kinderen van werknemers een fijne tijd hebben. Omdat Natascha een aantal keren aanwezig was bij diverse workshops in het kantoor van ZIGZAG, heeft ze diverse contacten kunnen leggen met onderneemsters die ook bij evenementen e.d. ingehuurd worden. Er is ook meegedacht in haar tariefstelling voor o.a. de zakelijke markt. https://www.sprookjesverjaardag.nl/joomla/index.php/contact-opnemen

Businessplannen voor financiering
Zo zijn er ook twee onderneemsters die een businessplan hadden gemaakt omdat ze zijn gestart met een eigen winkel. Bij beiden gaat het vooral om meer inzicht en structuur in omzetverwachtingen, kosten en baten. Met onze financiële coaches kijken en denken we dan mee hoe e.e.a. te begroten en of de verwachtingen in omzet reëel zijn.

Kunst in kantoor Zij & ZIGZAG
Sinds een paar maanden hangt er in het kantoor Zij & ZIGZAG kunst aan de muur. En hoe mooi is dat als dit ook de sfeer en akoestiek ten goede komt.
Heleen van den Hooven van http://www.ateljeeaanzee.nl/ maakt al jaren prachtige producten van vilt. Ze begon met kleine objecten, maar maakt nu vooral grote wandkleden geïnspireerd door natuur, zon en zee.
De wandkleden op de begane grond blijven hangen; op de 1e verdieping komt er een wisselexpositie.
Er is ook nog een mogelijkheid van ander kunstenaars werk op te hangen. Kom gerust eens langs om te kijken wat er al hangt of wat er nog aan nieuw materiaal bij kan.