animatie

Pharos Studiekeuze Centrum wil eerste 30 scholieren gratis helpen

Pharos Studiekeuze Centrum wil scholieren in Zeeland helpen. Hoe? Heel simpel, wij adviseren scholieren (HAVO/VWO) over hun studiekeuze voor het hoger onderwijs. De verkeerde keuze kost tijd en geld; al snel €10.000 per jaar. Bovendien helpt het de motivatie niet. En die motivatie is juist zo hard nodig. Wij willen scholieren een extra steuntje in de rug te bieden, naast het goede werk van de decaan en de ouders/verzorgers.

Tussen oktober 2015 en april 2016 gaan wij 30 scholieren tegen een zeer gereduceerd tarief begeleiden. Wij begeleiden ze in het maken van hun keuze en vragen ‘slechts’ twee kleine dingen van ze terug:

  • Ten eerste, om onze toekomstige klanten zo goed mogelijk te helpen, vragen wij feedback van de scholier en de ouders/verzorgers.
  • Ten tweede, hopen wij dat ze betrokken blijven. Dat ze als het ware ambassadeurs van Pharos willen worden. Zij kunnen ons helpen andere toekomstige studenten een beetje op weg helpen.

Om in aanmerking te komen moet de scholier staan ingeschreven op een Zeeuwse middelbare school in HAVO 5 of VWO 56 en bereid zijn om actief mee te werken aan zijn/haar studiekeuzeproces. Aanmelden via: info@studiekeuzecentrum.nl. De begeleiding zal tussen de €0 - €50 p.p. bedragen.

Wilma Boonstra