animatie

Sandra Nieuwdorp: passie, zakelijk en wat zie jij er goed uit

In mijn mailbox ontvang ik van ZIGZAG een uitnodiging voor drie workshops over personal branding. Mijn oog valt op de workshop “Wat doe je aan? Hoe kom je over? En hoe versterk je je zakelijke uitstraling?”. Ik schrik een beetje… Dit is mijn vakgebied, maar er is (nog) niets aan me gevraagd. Diep in mijn hart weet ik dat ik me aangesproken mag voelen en al snel is duidelijk dat ik de kans krijg om deze presentatie te gaan verzorgen. Ik ga een presentatie houden voor collega onderneemsters…. IK GA EEN PRESENTATIE HOUDEN VOOR COLLEGA ONDERNEEMSTERS. Spannend, maar natuurlijk pak ik deze kans.

En zo zit ik voor het eerst een powerpoint presentatie te maken voor de zakelijke markt. De nacht voor de presentatie heb ik in gedachten wel 40 keer de presentatie geoefend. Spreken voor een groep gaat me op zich nooit zo moeilijk af. Toch wordt ik tijdens de eerste presentatie even overvallen door zenuwen. Door dit met de groep te delen, valt het ook weg. Wat een inspirerende mensen heb ik weer mogen ontmoeten, zo verschillend, zo authentiek. Iedereen is zo vol passie bezig met haar bedrijf.

Ook ik ben vol passie voor mijn bedrijf en hoop degenen die mijn presentatie bijwoonden iets te hebben meegegeven. En misschien kan ik nog meer voor ze betekenen met een persoonlijk advies. Dat is dan weer mijn stukje zakelijkheid.

Sandra Nieuwdorp]
Wat zie jij er goed uit!