animatie

Spelen met waardecreatie?

In mijn bedrijf Creatief Succes werk ik vanuit de perspectieven innovatie, co-creatie, strategie en marketing. Het innovatieklimaat is nog nooit zo gunstig geweest. Nooit eerder was de toegang tot kennis, netwerken en middelen om nieuwe ideeën te ontwikkelen zo open en toegankelijk als nu.

Wie dit herkent en er gebruik van maakt, realiseert ongeëvenaarde successen. Kansen voor nieuwe initiatieven kunnen een verschuiving in de gevestigde verhoudingen teweeg brengen. Economische groei ontstaat door toegevoegde waarde, die zichtbaar en herkenbaar is.

Spel helpt de vaardigheden te ontwikkelen, die we nodig hebben om de ‘game of life’ succesvol te spelen.

Creativiteit is de vijfde productiefactor, naast kennis, grond, arbeid en kapitaal waardoor innovatie mogelijk is. We staan aan de vooravond van het creatieve tijdperk, een periode van constant innoveren. Hiervoor is creativiteit nodig. Want zonder creativiteit geen innovatie!

Het is ontzettend belangrijk om ondernemerschap en innovatie te stimuleren in het Zeeuwse land. Zeeuwse organisaties kunnen zich slechts onderscheiden door te innoveren. In samenwerking met Scarlett Kwekkeboom is een unieke tool in spelvorm voor het MKB ontwikkeld. Via een spel voor het MKB gaan we meer ondernemerschap en innovatie stimuleren binnen Zeeland.

Ook een eigen spel of tool? Kijk op creatiefsucces.nl

Petra van der Pool