animatie

Vrouwelijk leiderschap en StartUp Bootcamp

Vrouwelijk Leiderschap: 15 juni 2017 bij Slot Oostende, Goes.

ZIGZAG-onderneemsters worden ook uitgenodigd voor deze bijzondere bijeenkomst over Vrouwelijk Leiderschap. Bestaat vrouwelijk leiderschap en heeft het een toegevoegde waarde in organisaties of in de eigen bedrijfsvoering. Organisatie en initiatiefnemer is de Kwaliteitskring Zeeland. In de Torenkamer bij Slot Oostende in Goes vertellen mede-eigenaresse van Slot Oostende Jamina Abdoun en Scarlett Kwekkeboom van Janse & Janse over hoe zij hiernaar kijken en handelen.
Aanmelden gaat via de site van de Kwaliteitskring Zeeland: kwaliteitskringzeeland.nl. De aanmeldingstermijn is verlengd.

  • StartUp Bootcamp: 15 juni 2017 bij DOK41, Vlissingen.
    Een Startup Bootcamp is een 12-uurs event waarin je samen met andere ondernemers wordt ondergedompeld in de startup scene. Tijdens deze bootcamp worden jouw innovatieve ideeën en gewenste samenwerkingsverbanden samengebracht. Alles gericht op actie, innovatie en de ideale leeromgeving.
  • Voor wie: voor iedereen die geïnteresseerd is in ondernemerschap. De achtergrond van deelnemers varieert van een techn(olog)isch tot business (marketing, finance, juridisch).
  • Aanmelden: info@kenniswerf.nl