animatie
Portretfoto
 • NAAM: Christina Elenbaas-Acda
 • BEDRIJF: Shinemark
 • SOORT BEDRIJF: (social) media bureau met eigen #trending concept.
 • ONDERNEMER SINDS: 2012
 • COACH: Scarlett Kwekkeboom

Onderneemster: Christina Elenbaas-Acda

Het nieuwe werken wil ik onderbrengen in een gezamenlijke ruimte waar ook het media bureau gevestigd is middels een Social Media Coffeebar. Middels bijeenkomsten zoals idee-cafe, 3D avonden, MVO-concept avonden wil ik kennis delen. Tevens wil ik een ontmoetingsplek zijn voor zakelijke afspraken, brainstorm en inspiratiesessies. Dit alles in een high tech horeca omgeving waar men de beste coffee kan drinken. Uiteraard is het thema Social Media. Mensen kunnen hier terecht voor informatie, inspiratie en entertainment. Momenteel ben ik net opgestart in Goes en is mijn ambitie om een tweede vestiging te openen op de kenniswerf in Vlissingen. Hier staat kennisdelen centraal en zal het concept goed passen.

Ik ben in de eerste realisatiefase in Goes. Hier ben ik momenteel aan het bouwen naar dit concept. Echter is het eerst verdienen en dan pas uitgeven waardoor ik eind 2015 verwacht al mijn wensen te hebben gerealiseerd.
Tevens wil ik mijn afstudeerproject van mijn master realiseren. Hierin wil ik een online platform/omgeving creëren waar het MKB al hun online vragen kunnen stellen. Tevens is het een virtuele ontmoetingsplek waar men aan elkaar kan koppelen om samen te collapreneuren. (samen ondernemen in een project). Dit alles vanuit het Social cafe wat tevens de offline ontmoetingsplek is.

icoon
01-09-2015

startdatum deelname

icoon
18-03-2015

interview

 1. In welke fase zit je hiermee?
  Realisatiefase & concreet plan.
 2. Op welk gebied zou je gecoacht willen worden bij je groeiambitie?
  Heel graag op strategie.

icoon

nieuwsberichten