animatie
Portretfoto
 • NAAM: Dagmar Bisschops - Severens
 • BEDRIJF: TOGETHER
 • SOORT BEDRIJF: Advies- & Onderzoeksbureau voor Parkeren & Mobiliteit.
 • ONDERNEMER SINDS: 2014
 • COACH: Scarlett Kwekkeboom

Onderneemster: Dagmar Bisschops - Severens

Wat TOGETHER zo bijzonder maakt is dat het bij alle parkeer- en mobiliteitsvraagstukken de consument centraal stelt. Door vanuit het oogpunt van de consument naar de brede context te kijken en het parkeer- of mobiliteitsvraagstuk integraal te benaderen, worden inzichten gecreëerd in de factoren die een rol spelen in het consumenten- en parkeer/mobiliteitsgedrag. Dit helpt opdrachtgevers hun consumenten (beter) te leren kennen en begrijpen. Alleen zo kunnen zij optimaal inspelen en anticiperen op de wensen en behoeften van hun consumenten.

Om dit te bewerkstelligen is onderzoek noodzakelijk. Zodat de via onderzoek gegenereerde data gekoppeld kan worden aan verschillende soorten reeds beschikbare data in één integrale database.

Mijn inziens is dit de manier om een totaalbeeld te krijgen van consumenten en hun gedrag (customer journey), dat nodig is om op maat advies te kunnen geven over oplossingsrichtingen die aansluiten bij de wensen en behoeften van consumenten.

icoon
12-03-2016

pitch video

Of bekijk de video op YouTube.

icoon
01-07-2015

startdatum deelname

icoon
18-03-2015

interview

 1. In welke fase zit je hiermee?
  Op dit moment reeds bezig met een pilot project om dit voor 1 gemeente vorm te geven, maar zou dit graag grootschaliger willen uitrollen.
 2. Op welk gebied zou je gecoacht willen worden bij je groeiambitie?
  Strategie, financiën, ICT, data verzamelen.

icoon

nieuwsberichten