animatie
Portretfoto
 • NAAM: Greetje Francke
 • BEDRIJF: Boutique Dunyak
 • SOORT BEDRIJF: Winkel in cadeau-artikelen en sapjesbar.
 • ONDERNEMER SINDS: 2014
 • COACH: Lara Ploeg

Onderneemster: Greetje Francke

Als ik echt ambitieus mag zijn en een tikje overmoedig misschien. Dan zou ik graag zien dat er meerdere vestigingen van The Juice Bar komen. Ik zie een enorme potentie in de sapjes die in de toekomst nog uitgebreid zouden kunnen worden met gezonde snacks (speltbloem, zonder suiker, met superfruits & foods etc.) die veel energie geven. De sapjesbar is niet erg veeleisend, het enige wat je nodig hebt is water en elektriciteit, en op een paar vierkante meter kunnen er al verse sapjes en smoothies geperst worden.

icoon
01-01-2016

subsidie toegekend

Ondersteuning presentatie en promotie tijdens Powerwuufevent.

icoon
01-07-2015

startdatum deelname

icoon
18-03-2015

interview

 1. In welke fase zit je hiermee?
  Ik zit duidelijk al in de uitvoerende fase. Mijn winkel met The Juice Bar is al “up en running” in de Korte Kerkstraat in Goes. Voorin verkopen we dus cadeau-artikelen die fairtrade, handgemaakt, natuurlijk, duurzaam etc. zijn. Daar werken we met gerenommeerde merken als Uashmama en Zuperzozial, maar ook met kleine bedrijfjes die dingetjes zelf maken, zoals Geuzels uit Heinkenszand. Ook heb ik zelf een aantal dingen laten produceren in Gambia. Achterin is dus The Juice Bar waar we met een professionele Slow Juicer sapjes en smoothies maken van vers fruit, groente, verse kruiden, noten, zaden en gedroogd fruit.
 2. Op welk gebied zou je gecoacht willen worden bij je groeiambitie?
  Eigenlijk op elk gebied wel. Maar ik merk dat ik vooral met vragen rondloop met betrekking tot strategie, marketing en communicatie: How do I get the message out? Hoe gaan we verder vanaf het punt waar we nu zijn? En met welke middelen? Hoe bereik ik mijn klanten en “lok” ik ze naar mijn winkel?

icoon

nieuwsberichten