animatie
Portretfoto
 • NAAM: Petra van der Pool
 • BEDRIJF: COB Laat je horen!
 • SOORT BEDRIJF: Eenmanszaak.
 • ONDERNEMER SINDS: 2012
 • COACH: Jolijn Reinhoudt

Onderneemster: Petra van der Pool

COB, creatief partner in strategie ontwikkeling. Van ideeën tot een bruikbaar concept door ontwikkelen, zodat deze echt gerealiseerd kan worden. Het is onze ambitie om ideeën te realiseren. Wij weten hoe je een idee met potentie dusdanig geladen krijgt, dat het gerealiseerd kan worden. Een idee in woord is niet voldoende. Het heeft perspectief nodig en een goede verpakking. Wij weten een idee tot een waardig concept te brengen. Dit doen wij in een spel, een presentatie, een pitch of een pilot. Wij begeleiden concepten in hun ontwikkeling naar realisatie.

Wij ontwerpen concepten in offline of online spelvorm voor ondernemers, trainers en coaches. Door middel van spel creeeren we een nieuwe strategie om meer impact en invloed uit te oefenen bij uw klanten en tegelijk een nieuwe stroom van inkomsten realiseert.

Het ontwikkelen van vernieuwende concepten (vaak in co-creatie) in de zorg of voor het MKB is wat wij doen. Door een workshop bieden wij ondernemers een helder stappenplan en strategie. Wij helpen ondernemers om nieuwe bruikbare ideeen te genereren door het ontwikkelen van eigen creatieve denkkracht via een spel. Dit spel krijgt de ondernemer mee naar huis. Zo zit je nooit zonder een goed idee. Inspireren en het spelenderwijs delen van kennis vinden wij belangrijk.

Zo zijn we nu bezig met het ontwikkelen van een offline en online innovatie strategie voor het MKB en non-profit sector in spelvorm. Dit spel kan worden ingezet in een team om het bedrijf of de organisatie te ondersteunen bij innovatie en strategie ontwikkeling. Hierbij zijn we in de realisatiefase.

icoon
01-01-2016

subsidie toegekend

Ontwikkeling voor innovatief MKB werkmethodiek met spelbord.

icoon
01-09-2015

startdatum deelname

icoon
18-03-2015

interview

 1. In welke fase zit je hiermee?
  Realisatiefase.
 2. Op welk gebied zou je gecoacht willen worden bij je groeiambitie?
  Graag zou ik ondersteuning willen in het uitdenken van een (marketing) strategie om in Zeeland een pilot te draaien met de nieuwe spelvorm. Daarnaast wil ik graag groeien in mijn leiderschap.

icoon

nieuwsberichten