animatie
Portretfoto
 • NAAM: Suzan van de Ven
 • BEDRIJF: De Verbeelding
 • SOORT BEDRIJF: Ontwerpbureau voor ruimtelijke virtuele visualisaties.
 • ONDERNEMER SINDS: 2014
 • COACH: Pernette van der Werff

Onderneemster: Suzan van de Ven

Met dit bedrijf wil ik klanten begeleiden om ruimtelijke plannen en ideeën virtueel in 3D in beeld te brengen: vorm te geven, uit te werken of te ontwikkelen. Dit kan op architectonisch vlak: van een impressie geven van een woning na de verbouwing tot een schetsontwerp van een gebouw waar je virtueel doorheen kan bewegen. Maar ook het in beeld brengen van archeologische vondsten, museale presentaties en kunstprojecten. Of het in kaart brengen van een gebied of stadsuitbreiding tot een interactieve plattegrond/spel om je eigen buurt te verkennen.

icoon
01-10-2015

startdatum deelname

icoon
18-03-2015

interview

 1. In welke fase zit je hiermee?
  Sinds september 2014 ben ik actief geweest voor DigiWorld 3D een bedrijf dat digitale interactieve presentaties op maat maakt. Hierdoor heb ik de gelegenheid gehad een netwerk op te bouwen echter binnen de context van dit bedrijf heb ik geen ruimte om mijn eigen talent werkelijk in te zetten. Het spoor waar ik mee begonnen ben bij DigiWorld 3D, om concepten te ontwikkelen voor het verbeelden van ruimtelijke onderwerpen, evolueer ik onder mijn eigen hoede verder. Als dit leidt tot een opdracht waarvoor de software nodig is om een interactieve 3D visualisatie te maken, dan doe ik dat in samenwerking met DigiWorld 3D. Daarnaast heb ik ervaring van het in 3D in beeld brengen van verschillende projecten. Mijn opleidingen: Architectonische Vormgeving aan de Gerrit Rietveld Academie en Bouwkunde aan de HZ, plus werkervaring zijn mijn back-up.
 2. Op welk gebied zou je gecoacht willen worden bij je groeiambitie?
  Strategie, marketing, financiën, communicatie. Social media en ICT zijn uiteraard ook belangrijk, internationaal zakendoen een droom in deze fase.

icoon

nieuwsberichten

Komt niet voor in een nieuwsbericht.