animatie
Portretfoto
 • NAAM: Tsarina Natalia
 • BEDRIJF: Tsarina Vertaalservice en Taallessen
 • SOORT BEDRIJF: Vertaalbureau en Taallessen, Educatie, eenmanszaak.
 • ONDERNEMER SINDS: 2014
 • COACH: Pernette van der Werff

Onderneemster: Tsarina Natalia

Mijn idee is om activiteiten en klantenkring uit te breiden tot online leren d.m.v. het opzetten van een E-learning systeem zodat ik klanten wereldwijd kan bereiken, onafhankelijk van hun woonplaats. Een grote diversiteit aan taallessen aanbieden waar mensen goedkoop een taalcursus kunnen volgen in eigen tempo, onder begeleiding van een professionele docent. Door het plaats en tijd onafhankelijk leren via het web, wil ik mijn taallessen wereldwijd aanbieden. Ik ben beëdigd vertaler (HBO-Bachelor Communications) en taaldocent en spreek Nederlands, Russisch, Engels en Spaans. Ook heb ik een tweede ingenieursdiploma.

Ik zou het heel erg interessant vinden om aan dit project deel te nemen en een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij marketing en acquisitie van klanten. Dit is voor mij een uitdaging en iets wat ik heel graag wil doen.

icoon
12-03-2016

pitch video

Of bekijk de video op YouTube.

icoon
01-09-2015

startdatum deelname

icoon
18-03-2015

interview

 1. In welke fase zit je hiermee?
  Idee + realisatiefase. Onderzoek naar nieuwe mogelijkheden en netwerken.
 2. Op welk gebied zou je gecoacht willen worden bij je groeiambitie?
  Bij mijn groeiambitie zou ik gecoacht willen worden op de volgende gebieden: Marketing en Acquisitie. Leiderschap. Strategie. Iemand die een succesvol vertaalbureau of een opleidingsinstituut heeft, zou mij kunnen helpen.

icoon

nieuwsberichten