animatie
Portretfoto
 • NAAM: Xandra van Steenis
 • BEDRIJF: Beauty Salon up to date/Spatreatments
 • SOORT BEDRIJF: Schoonheidsspecialist uitgegroeid tot leverancier van beauty producten aan de schoonheidssalons, met als belangrijkste product The Orb!
 • ONDERNEMER SINDS: 1990
 • COACH: Lara Ploeg

Onderneemster: Xandra van Steenis

Ik wil met mijn bedrijf de volgende stappen zetten. Ik wil niet alleen groeien als onderneming (mijn droom is om zomer 2017 in elke provincie een vertegenwoordiging te hebben, alles aangestuurd vanuit mijn bedrijf in Zierikzee), ik wil ook groeien als opleidingsinstituut. Zowel de producten die ik verkoop als de opleidingen die ik verzorg hebben die potentie, maar het doorgroeien bevindt zich op een plateaufase. Als ik verder wil groeien, moet ik nu de stappen gaan zetten die dat mogelijk maken. Voor beide plannen is Zeeland het perfecte vertrekpunt.

icoon
12-03-2016

pitch video

Of bekijk de video op YouTube.

icoon
01-07-2015

startdatum deelname

icoon
18-03-2015

interview

 1. In welke fase zit je hiermee?
  Realisatiefase.
 2. Op welk gebied zou je gecoacht willen worden bij je groeiambitie?
  Strategie, Marketing, Financiën. Strategie en financiën, maar ook persoonlijk. Ik heb lang de gedachte gehad te moeten kiezen (óf productverkoop, óf opleiden) maar ik ben tot de conclusie gekomen dat het prima samen kan en elkaar eigenlijk alleen maar versterkt. Er liggen onderling zoveel verbanden, dat kiezen voor één mij zal beperken in plaats van vooruit helpen. Tegelijkertijd is ‘alles willen’ wel véél, het vergt veel tijd en energie. Mijn (drie) kinderen zijn sinds kort de deur uit en dat geeft enorm veel ruimte, zowel in mijn hoofd als in mijn huis, maar ik ben persoonlijk de fase van het experimenteren voorbij. Als ik iets doe, wil ik dat het goed gebeurt en een realistisch toekomstperspectief heeft. Ik zou het fijn vinden als iemand daarover mee kon denken, als een soort ‘sparring partner’.

icoon

nieuwsberichten