animatie

Een nieuw kantoor voor vrouwelijke ondernemers?

Er wordt hard gewerkt om het nieuwe kantoorgebouw van ZIGZAG in november gereed te hebben. ZIGZAG is al vanaf de start in 2009 gehuisvest in het gebouw van DOK41 in Vlissingen. Een broedplaats voor innovatieve starters en een ontmoetingsplek voor ondernemend Zeeland. In het kantoor van ZIGZAG is het afgelopen jaar ook ruimte geboden aan vrouwelijke onderneemsters die behoefte hadden aan een tijdelijke werkplek, een bespreekruimte of gewoon eens een dag of meer wilden werken in een andere werkomgeving. Het ontmoeten en het praten over de eigen business bleek van toegevoegde waarde te zijn voor deze doelgroep. Vrouwelijke ondernemers blijken toch graag met anderen te sparren en te delen over wat ze bezighouden. Er ontstaat dan een sfeer van vertrouwen, collegialiteit en de bereidheid met elkaar de schouders eronder zetten als het even wat tegen zit. Veel vrouwelijke ondernemers combineren nu eenmaal hun ondernemerschap met andere zaken.

Hoe werkt het?

Het nieuwe kantoor van ZIGZAG grenst aan het DOK41 gebouw en is ook gelegen aan de Edisonweg 8A in Vlissingen. Er zijn twee verdiepingen van circa 150 m2. Alles is mogelijk: eigen werkkantoor, een flexwerkplek, een vergader-bespreekruimte en een trainingsruimte. Het eerste halfjaar kunnen onderneemsters experimenteren met deze werkomgeving. De inrichting van het nieuwe kantoor wordt inspirerend en functioneel. Niet alles wil en kun je met anderen delen. Daarom zijn er ook afsluitbare kantoorunits. Architecte en interieur-adviseur Suzanne de Kanter en Diana de Nooijer van het bedrijf HIP Interieur & Vormgeving komen nu ook al regelmatig werken op het huidige ZIGZAG kantoor. Zij zijn natuurlijk gevraagd mee te denken in het concept van de nieuwe locatie. Het gaat erg mooi worden, een inspirerende werkomgeving met een industriële vrouwelijke touch!

Hoe gaan we het noemen? Stem mee voor 7 november 2017

Branding is ook voor het nieuwe ZIGZAG-kantoor een belangrijk punt. Een naam van het kantoor met de juiste uitstraling en feel good gevoel. We willen tenslotte dat alle Zeeuwse vrouwelijke ondernemers weten dat ze welkom zijn en eventueel gebruik kunnen maken van de kantoren en ontmoetings- en vergaderruimtes. Velen kennen al DOK41 in Vlissingen, een bundeling van innovatieve en creatieve start-ups. Nu dus als aanvulling op DOK41 aan de Edisonweg in Vlissingen een community van vrouwelijke ondernemers en professionals. De naam moet ons allemaal aanspreken. Geef je voorkeur of bedenk er zelf één. Ik hoor het graag. Hieronder een paar suggesties. Je kunt tot 7 november meestemmen.

Interesse om te huren? Mail of bel Elly Hilgers, coördinator Stichting ZIGZAG en aanspreekpunt, telnr. 06-54768239.